Monday, 2 June 2014

News @ 2014... ;)

assalamualaikum, 
da lama sangat da tak update blog nie... berhabuk dan bersarang da... huhuhh.. last cite pasal kerja eh.. 
hah nie nak cite nie..alhamdullillah, pada 17.01.2014 aku telah genap lah ak dan Mr.Z lapan tahun berkawan. dan aritu juga family Mr.Z datang.. hihiih datang bawa cincin... dup dap dup dap masa tengah bincang2,,, aku muka jer nampak cool tapi dalam hati tuhan saja yang tahu... 
selepas di tetapkan tarikh bincang2 semua, da decided 7.9.2014 ini tarikh pernikahan dan bersanding di rumah aku.. tarikh tu Mr.Z la yang pilih... (sebenarnya sempena besday dia) hihi aku turutkan saja!...

skrng da bulan enam, satu persiapan tak buat lagi... risau, hapi, sedih, gelisah, tak senang duduk duk pikir smua nya... semua orang cakap lambat lagi bulan 9 tapi haruslah ada persediaan.. booking sana sini... Wedding planner, cari baju nikah, hantaran, photographer, door gift... ingat kan nak baju nikah nak buat di Butik Minaz di Bangi... cantik2 juga bajunya... Like this

in syaa Allah, baju nikah warna putih... Baju jovian by jovian mandagie pom ok juga! Mr.Z tak kisah mahal sikit asalkan baju itu "kenangan" katanya.. tema di rumah aku pink+mint green... adik aku duk pilih... huhu family along da tempah, excited!.. tq pada angah sudah belikan mangkuk crystal untuk belah lelaki sebagai door gift... tq tq... ;)


moga semuanya di permudahkan nanti...  dan satu lagi new "aku da dapat kerja"... area shah alam! maybe bak kata orang rezeki nak kawen...
alhamdullillah... :)

0 comments: