Thursday, 5 June 2014

Siap dah!

yeahhh finally, baju raya aku da siap.... huhuhh walaupun puasa pom lambat lagi tapi tukang jahit yang jahitkan baju aku cepat lah pulakk siapkan nya... hhihih.. Good Job... Mula-mula rasa macam nak beli jer baju raya tahun nie... tapi ada kain yang tak berbuat lagi better aku anta jahit... :D
Walaupun aku nie tak beberapa tinggi but i'm still nak pkai dress... lantak orang la nak cakap x santek ke hape! hade?? aku memang peminat baju keluaran Mazlinul Maznan... harga pom berpatutan... x mahai mane pom... bawah rm250 kira okay la kan... just dress... kain berkualiti n selesa... huhhuhh... tapi kali nie aku just tiru design nya... baju aku tuk raya tahun nie sebijik macam ini

konon kembang bawah... huhuh ala-ala princess... tapi x pom... color dress "Royal Blue"... tapi tak snap pic lagi... nnt da snap pic aku upload eh...;)

0 comments: